eKonto Informace o platbě hotově Informace o platbě dobírkou Informace o platbě převodem

Zanechte si zaslat informace na e-mail o zajímavých novinkách a slevách

ShopCentrik - Internetový obchod, internetové obchody, B2C, B2B

Ochrana osobních údajù

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

 Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

 Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

 Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Potvrdit“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek



©2005 ACENT GROUP s.r.o. všechna práva vyhrazena. Provozovatel: ACENT GROUP s.r.o. Březinova 2154, 251 01 Říčany Upozornění: obrázky mohou být pouze ilustrativní. Pracovní doba pro telefonické informace: Po - Pá 9:00-17:30, telefon: 323601283, 603417364 E-mail: shop@acent.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.